annonse
annonse

samlinger

filter
Slette alle filtre
Bruk filter

Serier nylig lagt til

Se trailer
Ramy
8.0
Komedie

Ramy Hassan er førstegenerasjons egypt-amerikaner, som legger ut på en spirituell reise. Han føler seg fanget mellom det muslimske samfunnet og sin egen generasjon, og prøver å finne seg selv.

TV2 Sumo
Vis flere serier

Mest populære filmer

Se trailer
James Bond: Mannen med den gylne pistol
6.8
1974, Action, Thriller

James Bond har kanskje møtt sin likemann i Francisco Scaramanga, en verdensberømt leiemorder. Hans foretrukne våpen er en pistol i rent gull. Når Scaramanga stjeler den uvurderlige omformeren Solex Agitator, er det Bonds oppgave å gjenerobre appar...

Viaplay
Vis flere filmer

Mest populære serier

Hit The Floor
2013, Drama

Hit The Floor følger livene til Los Angeles Devil Girls, den fremste dansetruppen innen profesjonell basketball. I sentrum står Ahsha, en skjermet ung dame som slutter seg til teamet mot moren Sloanes ønsker. Sloane kjenner denne svikefulle og fri...

HBO Nordic
Vis flere serier

Beste filmer på Viaplay

Se trailer
Frihetens regn
9.3
1994, Drama, Krim

Andy er en mild og respektert bankmann som dømmes til dobbel livstid for drapet på sin utro kone og hennes elsker. Han hevder hardnakket sin uskyld, men sendes like fullt til statens hardeste fengsel, Shawshank.

Netflix
Viaplay
Vis flere filmer

Populære krimserier

Se trailer
Lethal Weapon
7.9
2017, Action, Komedie

En tidligere marinejeger som sliter litt med den mentale helsa får jobb hos politiet i Los Angeles, der han får tildelt en godt voksen partner som prøver å leve så rolig som mulig.

Viaplay
Vis flere serier