annonse
annonse

samlinger

filter
Slette alle filtre
Bruk filter

Mest populære filmer

trailer
Fifty Shades of Grey
4.1
2015, Drama, Romantikk

En uerfarene studenten Anastasia Steele intervjuer Christian Gray, en suksessrik og mystisk mann, og hun blir umiddelbart tiltrukket av ham. Når han begynner å dukke opp der hun er og der hun jobber blir det klart at han er interessert i henne også.

SF Anytime
iTunes
+1
Vis flere filmer

Mest populære serier

71 nord - Norges tøffeste kjendis
Eventyr, Reality

Kjendiser kjemper seg gjennom norsk natur fra Lindesnes til Nordkapp - 71 grader nord. På hver etappe må de løse ulike oppdrag for å teste sin fysiske og psykiske styrke.

Dplay
Vis flere serier

Beste filmer på Viaplay

trailer
Terminator 2 - Dommens dag
8.5
1991, Action, Science fiction

Året er 2029. Knappe ti år er gått siden maskinene som styrer framtiden sendte ut en terminator for å tilintetgjøre den ennå ufødte John Connor. De mislyktes og i Terminator 2 - Dommens dag gjør maskinene et nytt forsøk på å ta livet av den kommen...

Viaplay
SF Anytime
+2
Vis flere filmer

Populære krimserier

Heksejakt
7.4
Drama, Krim

Som økonomidirektør i et av landets ledende advokatselskaper, har Ida Waage nådd langt i en mannsdominert og tøff bransje. Da hun får en ukurant faktura på bordet nekter hun å underskrive og varsler i stedet styret. Dette utløser et livsomveltende...

TV2 Sumo
Vis flere serier

Beste serier på Netflix

Narcos: Mexico
2018, Drama, Krim

Witness the birth of the Mexican drug war in the 1980s as a gritty new 'Narcos' saga chronicles the true story of the Guadalajara cartel's ascent.

Netflix
Vis flere